EMPERYALİZM İÇİN DEĞİL HALK İÇİN ÜRETELİM…

15 Ekim 2014 Çarşamba

2. ULUSLARARASI EDA YÜKSEL HALK İÇİN BİLİM HALK İÇİN MÜHENDİSLİK MİMARLIK SEMPOZYUMU DUYURU ÇALIŞMALARI


img_3342.jpg

Halkın Mühendis Mimarlarının, halk için mühendislik mimarlık pratiklerini anlatacakları; 31 Ekim 1-2 Kasım tarihlerinde Küçük Armutlu’da düzenlenecek olan 2. Uluslararası Eda Yüksel Halk İçin Bilim Halk İçin Mühendislik Mimarlık Sempozyumunun üniversitelerdeki çağrılarına başlandı.



15 Ekim tarihinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fındıklı kampüsünde 150 adet sempozyum çağrı afişi yapıldı ve 400 adet bildiri dağıtıldı. Mimarlık Fakültesindeki, Mimarlık, Şehir Bölge Planlama ve İç Mimarlık bölümlerindeki akademisyenler tek tek gezilerek sempozyum programının da olduğu broşürler dağıtılarak sempozyuma davet edildiler. 25 adet broşür akademisyenlere ulaştırılırken aynı zamanda akademisyenler halk için mühendislik mimarlık yapmaya çağrıldı. Bunun yanı sıra akademisyenlerle Mühendis Mimar Meclislerinde örgütlenilmesinin gerekliliği üzerine sohbet edildi.

Aynı gün içerisinde Dev-Genç’lilerin 45. Yıllarını kutladıkları etkinlik kapsamında Mimar Sinan Üniversitesi Bomonti Kampüsü’ne giden Halkın Mühendis Mimarları 20 adet afiş yaparak Fen-Edebiyat Fakültesi öğrencilerini de sempozyuma ve Mühendis Mimar Meclislerinde örgütlenmeye davet ettiler.
img_3334.jpg
img_3335.jpg

img_3336.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder